Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, kızgın üslup koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Binanın muhtevainden adiya esaslı inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın vakaları birgani mimarida en pıtrak içinlaşılan ve tehlikeli tehlikelere erkân açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Göreceksiniz ki bu had koca birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği yangın kapısı kadar ateşe dayanıklıdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapıları yararlanma düzına nazaran, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan manken sınıflandırması dundaki gibidir

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page